23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI'NI BÜYÜK BİR COŞKUYLA KUTLADIK

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 104. yıldönümü ve Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı okulumuzda büyük bir coşkuyla kutladık.

Tören Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve İstiklal Savaşımızın tüm kahramanları için saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın söylenmesi ile başladı. Anasınıfı A ve B şubeleri ve özel eğitim öğrencilerimiz gösterilerini sundu. Koro dinletisi yapıldı ve okulumuz halk oyunları ekibi  oyunlarını sergiledi. Okulumuzda düzenlenen "Ata'ya Mektup" yarışmasında dereceye giren öğrencilerimiz ödüllendirildi.

Varlıklarıyla hayatımıza neşe katan çocuklarımızın, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten duygularımızla kutluyoruz. Böyle güzel bir günde, birbirinden güzel gösterilerin hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Ersin ÖZBEY

Mihralibey Ortaokulu Müdürü

RESİMLERİ GÖRMEK İÖİN TIKLAYINIZ. meb_iys_dosyalar/36/01/720365/fotograf_galerisi_3664679.html

Yayın: 23.04.2024 - Güncelleme: 23.04.2024 15:24 - Görüntülenme: 530