EĞİTİM AŞİKLARINA, AŞIKLAR ŞÖLENİ

Okulumuzda yürütülen “Dönemin ve Yılın öğrencisi” projesiyle akademik, sosyal , sportif ve sanatsal faaliyetlerde başarı gösteren öğrencilerin yanı sıra doğru davranışlarıylada çevresine örnek olan öğrencilerimizi ödüllendirmeye devam ediyoruz. Projenin ilk ayağı olan “ Ayın öğrencileri” için okulumuzda öğrencilerimiz ve aileleri için âşıklar dinletisi düzenledik. Yoğun ilgi gören programımız 100. Yılını kutladığımız Cumhuriyetimizi bize armağan eden Başöğretmen Mustafa Kemal ATATÜRK huzurunda bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayıp okul müdürümüz Ersin ÖZBEY’İN konuşmasıyla devam etti. Değerli halk ozanlarımız Ensar ŞAHBAZOĞLU, Bilal ERSARI ve Mustafa ALADAĞ’ın türküleri dinleyenlere güzel bir şölen yaşattı. Leb değmez ve atışmalarla dinleyicilere keyifli anlar yaşatan halk ozanlarımız büyük ilgi gördü. Okul müdürü Ersin ÖZBEY, bu tür etkinliklerin ilerleyen tarihlerde artarak devam edeceğini belirterek, Ekim ve Kasım ayı öğrencilerimizi ve ailelerini kutladı.

31-12-202331-12-202331-12-2023

Yayın: 31.12.2023 - Güncelleme: 31.12.2023 10:21 - Görüntülenme: 377