OKULUMUZDA 9 MAYIS E-TWİNNİNG GÜNÜ KUTLANDI

eTwinning, iletişim kurmak, işbirliği yapmak, projeler geliştirmek, paylaşmak; Avrupa'daki en heyecan verici öğrenme topluluğunu hissetmek ve bu topluluğun bir parçası olmak için, Avrupa ülkelerindeki katılımcı okullardan birinde çalışan personele yönelik bir platformdur.

Ülkemiz eTwinning'e 2009 yılında dahil olmuştur. eTwinning Türkiye Ulusal Destek Servisi, Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü bünyesinde faaliyet göstermektedir.  eTwinning Erasmus+ sürecinde de Avrupa Komisyonu'nun desteklemeye devam ettiği faaliyetlerden biridir.

Kaynak:

Okulumuz 2019 yılından beri e-twinning okulu olma özelliğini yaptığı projeler ile devam ettiriyor. 9 Mayıs E-Twinning Günü dolayısıyla okulumuzda çeşiti etkinlikler yapıldı, okulumuz öğrencilerine e-twinning platformu hakkında bilgiler verildi. Günün önemi anlatıldı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz. Güzel projelerle buluşmak ve üretmek dileğiyle…

Yayın: 27.05.2023 - Güncelleme: 27.05.2023 20:50 - Görüntülenme: 90