Mihralibey Ortaokulu

ŞEHİTLER MAH. AHMET ARSLAN CAD. MIRALIBEY ORTA OKULU BLOK NO 2 MERKEZ / KARS
Vizyon
Okulumuzun vizyonu: İçinde bulunduğumuz yüzyılın gerektirdiği bireysel ve sosyal gelişim alanlarında yeterli donanıma sahip, insanlığın ortak değerlerine saygılı, teknoloji ve bilgi okuryazarı olan mutlu bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Okulumuzun misyonu: Ulusal ve evrensel değerlere duyarlı, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, sahip olduğu potansiyeli ilgi ve yetenekleri doğrultusunda en üst seviyeye çıkarabilen, spor, sanat, edebiyat, bilim alanlarında kendini ifade edebilen, sorun çözme yeteneğine sahip, dürüst, uyumlu, iletişim ve işbirliğine açık, hoşgörülü bireyler yetiştirmek.
Baş.saati:08.30 Bit.saati:15.20
Doğalgazlı
MERKEZ
Şehitler Mah. Turan Çelik Cad. No:2 Merkez / KARS
KARS MERKEZ
Kontenjan Bilgileri
Okulumuzda 532 öğrenci eğitim görmekte, 55 öğretmen 2 müdür yardımcısı 1 müdür, 5 müstahdem personel görev yapmaktadır.
Sportif Etkinlikler
Atletizm Kursu, Voleybol Kursu, Boks Kursu, Badminton Kursu, Futbol Kursu, Halk Oyunları Kursu