Mihralibey Ortaokulu

Telefon : 0 (474) 225 14 50
Belgegeçer : 0
WEB http://mihralibeyoo.meb.k12.tr
Adres : ŞEHİTLER MAH. AHMET ARSLAN CAD. MIRALIBEY ORTA OKULU BLOK NO: 2 MERKEZ / KARS
VİZYON : Türk Milli Egitiminin amaçları ısıgı altında geçmisimizden aldıgımız özgüven ve güç ile bugünü çagın gereklerine göre yasayıp, ülkemizi Atatürk’ün gösterdigi çagdas uygarlık düzeyinin üzerine çıkarmayı hedefleyen özgün, etkili, nitelikli, verimli bir okul ve okul toplumu olmak. Kısacası;.....bizler; ISTIYORUZKI.. * Okulumuzda ögrenme temel ihtiyaç kabul edilsin, * Okullarımızda, her veli ögrencisine ögrenme için her türlü fırsatın verildigini bilsin, * Okulumuzda hem ögretenler, hem de ögrenenler birbirinin ögrenme ve gelisimine yardımcı olmanın önemine inansın. * Okulumuzda çalısanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun. Dogru yaptıklarında alacakları cevaptan korkmasın ve gerekenleri yerine getirmede endiseleri...olmasın. * Okulumuzda herkes, her gün daha iyiye ulasmak için çalıssın.
MİSYON : Türk Milli Egitiminin amaçları ısıgı altında geçmisimizden aldıgımız özgüven ve güç ile bugünü çagın gereklerine göre yasayıp, ülkemizi Atatürk’ün gösterdigi çagdas uygarlık düzeyinin üzerine çıkarmayı hedefleyen özgün, etkili, nitelikli, verimli bir okul ve okul toplumu olmak. Kısacası;.....bizler; iSTiYORUZKi... * Okulumuzda ögrenme temel ihtiyaç kabul edilsin, * Okullarımızda, her veli ögrencisine ögrenme için her türlü fırsatın verildigini bilsin, * Okulumuzda hem ögretenler, hem de ögrenenler birbirinin ögrenme ve gelisimine yardımcı olmanın önemine inansın. * Okulumuzda çalısanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun. Dogru yaptıklarında alacakları cevaptan korkmasın ve gerekenleri yerine getirmede endiseleri...olmasın. * Okulumuzda herkes, her gün daha iyiye ulasmak için çalıssın.
BAŞARILAR : 0

Çok Amaçlı Salon :1
Fen Laboratuvarı :2
Saatler : Baş.saati:08.30 Bit.saati:15.20
Bağlantı : Yok
Yabancı Dil :
Isınma : Doğalgazlı
Servis :
Ulaşım : MERKEZ
Yerleşim Yeri : Şehitler Mah. Turan Çelik Cad. No:2 Merkez / KARS
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : KARS MERKEZ
Kontenjan Bilgileri : Okulumuzda 557 öğrenci eğitim görmekte, 54 öğretmen 2 müdür yardımcısı 1 müdür, 10 müstahdem personel ve 1 memur görev yapmaktadır.
Okulun TYT/AYT Başarı Durumu : İyi
Sportif Etkinlikler :