Mihralibey Ortaokulu

Belgegeçer : 0
WEB http://mihralibeyoo.meb.k12.tr
Adres : Şehitler Mahallesi Turan Çelik Caddesi No 2 Merkez / KARS
VİZYON : Türk Milli Egitiminin amaçları ısıgı altında geçmisimizden aldıgımız özgüven ve güç ile bugünü çagın gereklerine göre yasayıp, ülkemizi Atatürk’ün gösterdigi çagdas uygarlık düzeyinin üzerine çıkarmayı hedefleyen özgün, etkili, nitelikli, verimli bir okul ve okul toplumu olmak. Kısacası;.....bizler; ISTIYORUZKI.. * Okulumuzda ögrenme temel ihtiyaç kabul edilsin, * Okullarımızda, her veli ögrencisine ögrenme için her türlü fırsatın verildigini bilsin, * Okulumuzda hem ögretenler, hem de ögrenenler birbirinin ögrenme ve gelisimine yardımcı olmanın önemine inansın. * Okulumuzda çalısanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun. Dogru yaptıklarında alacakları cevaptan korkmasın ve gerekenleri yerine getirmede endiseleri...olmasın. * Okulumuzda herkes, her gün daha iyiye ulasmak için çalıssın.
MİSYON : Türk Milli Egitiminin amaçları ısıgı altında geçmisimizden aldıgımız özgüven ve güç ile bugünü çagın gereklerine göre yasayıp, ülkemizi Atatürk’ün gösterdigi çagdas uygarlık düzeyinin üzerine çıkarmayı hedefleyen özgün, etkili, nitelikli, verimli bir okul ve okul toplumu olmak. Kısacası;.....bizler; iSTiYORUZKi... * Okulumuzda ögrenme temel ihtiyaç kabul edilsin, * Okullarımızda, her veli ögrencisine ögrenme için her türlü fırsatın verildigini bilsin, * Okulumuzda hem ögretenler, hem de ögrenenler birbirinin ögrenme ve gelisimine yardımcı olmanın önemine inansın. * Okulumuzda çalısanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun. Dogru yaptıklarında alacakları cevaptan korkmasın ve gerekenleri yerine getirmede endiseleri...olmasın. * Okulumuzda herkes, her gün daha iyiye ulasmak için çalıssın.
BAŞARILAR : 0

Fen Laboratuvarı :1