Ara

Okulumuzda ‘’Dönemin ve Yılın Öğrencisi Projesi’’kapsamında öğrencilerimizin akademik,sanat,spor alanlarında göstermiş oldukları başarılarını ve olumlu davranışlarını ödüllendirmek amacıyla öğrencilerimize ve ailelerine yönelik okulumuz  tarafından ‘’Aşıklar Dinletisi’’düzenlenecektir.

Emek veren ailelerimize teşekkür eder,düzenleyeceğimiz programda sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Ersin ÖZBEY

Ağu

İokbs giriş bilgileri yayınlandı.

Ağu

29-30 Ağustos 'ta Zafer Bayramı münasebeti ile ilkokul,ortaokul ve lise olmak üzere 3 grup halinde yüz yüze satranç turnuvası yapılacaktır.Bu turnuvada 60 sporcu yarışacak ve 5 turdan oluşacaktır.Ilgilenen öğrencilerimiz için son başvuru tarihi 27.08.2021'dir.Turnuva ile ilgili detaylı bilgiler ekte sunulmuştur.Dikkatle inceleyiniz.

Kıymetli Arkadaşlar,

Yarın akşam saat 20.00 de Zoom üzerinden Türkçe ve sınıf öğretmenlerimize yönelik bir seminerimiz olacak. Bu programa Ölçme Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürümüz Sayın Sadri ŞENSOY ve Veri Analizi İzleme ve Değerlendirme Daire Başkanımız Sayın Sibel ŞATANA ile birlikte katılacağız.

Sizden ricamız ilimizi olumlu temsil etmek adına gereken hassasiyeti gösterip seminer duyurusunu tüm öğretmenlere ulaştırmanız. Katılımın tam olmasını istiyoruz. Program ayrıca https://youtube.com/c/karsmem 'de canlı yayınlanacak. İzlenmesini sağlayalım. Kolay gelsin.

Mrt

8.sınıflar için kazanım değerlendirme sınavımız erişime açıldı. Sınav bitiminde saat 22.00'de soru kitapçığına ve cevap anahtarına web sitemizden ulaşabilirsiniz.

Sınava giriş yapmak için tıklayınız.

Mrt

Sevgili öğrenciler  lütfen Ebda'dan ders programlarınıza bakarak, derslerinizi takip ediniz.

Sevgili öğrencilerimiz,

Aşağıdaki bağlantıya tıklayarak Bursluluk Sınavı ile ilgili soruları çözebilirsiniz. Başarılar dileriz.

Sevgili öğrencilerimiz,

Mart ayı çevrim içi kazanım değerlendirme sınavlarımız yarın başlıyor.

Soru kitapçıklarına ve cevap anahtarına sınavdan sonraki gün web sitemizden ulaşılabilecektir.

Mrt

Sevgili öğrenciler yarından itibaren hafta içi hergün (5 gün) okul bahçesinde 13.00 - 14.00 saatleri arasında  atletizm antrenörümüz İsmail Bağ eşliğinde atletizm kursu olacaktır. Katılmak isteyen öğrencilerimizin belirtilen gün ve saatlerde eşofman, spor ayakkabı ile okul bahçesine hazır bulunmaları gerekmektedir. Ayrıca bu spor branşından verim alabilmek için sürekli katılım önemlidir.