KARS / MERKEZ - Mihralibey Ortaokulu

Ara

Okulumuzda ‘’Dönemin ve Yılın Öğrencisi Projesi’’kapsamında öğrencilerimizin akademik,sanat,spor alanlarında göstermiş oldukları başarılarını ve olumlu davranışlarını ödüllendirmek amacıyla öğrencilerimize ve ailelerine yönelik okulumuz  tarafından ‘’Aşıklar Dinletisi’’düzenlenecektir.

Emek veren ailelerimize teşekkür eder,düzenleyeceğimiz programda sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Ersin ÖZBEY

Okul Müdürü

Ağu

İokbs giriş bilgileri yayınlandı.

Ağu

29-30 Ağustos 'ta Zafer Bayramı münasebeti ile ilkokul,ortaokul ve lise olmak üzere 3 grup halinde yüz yüze satranç turnuvası yapılacaktır.Bu turnuvada 60 sporcu yarışacak ve 5 turdan oluşacaktır.Ilgilenen öğrencilerimiz için son başvuru tarihi 27.08.2021'dir.Turnuva ile ilgili detaylı bilgiler ekte sunulmuştur.Dikkatle inceleyiniz.

Kıymetli Arkadaşlar,

Yarın akşam saat 20.00 de Zoom üzerinden Türkçe ve sınıf öğretmenlerimize yönelik bir seminerimiz olacak. Bu programa Ölçme Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürümüz Sayın Sadri ŞENSOY ve Veri Analizi İzleme ve Değerlendirme Daire Başkanımız Sayın Sibel ŞATANA ile birlikte katılacağız.

Sizden ricamız ilimizi olumlu temsil etmek adına gereken hassasiyeti gösterip seminer duyurusunu tüm öğretmenlere ulaştırmanız. Katılımın tam olmasını istiyoruz. Program ayrıca https://youtube.com/c/karsmem 'de canlı yayınlanacak. İzlenmesini sağlayalım. Kolay gelsin.

Ock

Okul internet sitemizi düzenli olarak ziyaret etmenizi, size gönderilen linklere tıklamanızı ve paylaşmanızı rica ederiz. Türkiye'de yaklaşık 52.000 okul arasında okullar arasında Türkiye 231. olan okulumuza destek vermeniz bizleri mutlu edecektir.

Bu yolda birlikte ilerliyoruz, destekleriniz için teşekkürler.

Ock

Elbise, etek, tişört, çorap, eldiven, pelerin vb. kıyafetler seçenekler olabilir. Seçenekleri çocuğunuzun hayal gücüne bırakıp bunlardan çok daha çeşitli kıyafetler de ortaya çıkartabilirsiniz.

Ock

Sayın veliler, uzaktan eğitim süreciyle çocuklar teknolojiyle-ekranla daha fazla vakit geçirmeye başladılar. Bu dikkat ve kontrol edilmesi gereken bir durum.  Bununla ilgili yarın 12::00-13:00 saatleri arasında velilerimiz için

" güvenli  internet kullanımı, teknoloji bağımlılığı" konulu bir çalışma yapacağız. Hepinizin katılımını bekliyoruz.

*çalışma zoom üzerinden yapılacaktır

*toplantı saatinden önce katılmanız için gerekli bilgiler sizinle paylaşılacaktır

* çalışmaya çocuklar değil veliler katılacaktır

Bilginize, iyi günler.

Sevgili velerimiz ,

Çocuğunuz bu farklı renkte ve boyutta malzemeleri istediği gibi bir araya getirerek kendi kompozisyonlarını oluşturabilir.

Çocuğunuzun yaşına göre, onun kağıtları ve bantları bölmesine yardım edebilirsiniz.
Çocuğunuz, kesilmiş kağıt bantları, parçaları yapıştırmak için kullanabilir veya sadece kağıt bantları üst üste yapıştırabilir. Bantların üzerleri kuru boya, pastel vb. çeşitli boyalarla boyanabileceğinden bu uzun soluklu ve çeşitlenebilen eğlenceli bir çalışma olabilir.

Ock

O gece gözüne uyku girmedi. Ne de olsa 12 saat sonra liseyi bitirecek, idealindeki mesleğe bir adım daha yaklaşacaktı. Ama mutluluğu kısa sürdü. Şimdi anlatmaya bile çekindiği bir gerekçeyle okul idaresi diplomasını vermedi. Hayalleri yıkılmıştı.

Ock

Aşağıdaki soruların cevaplarını görmek için bağlantıya tıklayınız.

Tablet bilgisayar setim arızalandı ne yapmalıyım?

Tablet bilgisayarım EBA canlı dersler için uyumlu mudur?

Tablet içerisinde yer alan sim kartın internet kotasını nasıl öğrenebilirim?

Tablet bilgisayarım ile katıldığım canlı derslerde ses sorunu yaşıyorum ne yapmalıyım?

Tablet bilgisayarımdan IMEI kaydı bulunmuyor 120 gün içerisinde cihaz kapatılacaktır uyarısı alıyorum ne yapmalıyım?

Tabletle birlikte verilen sim kart için herhangi aylık ücret ödeyecek miyim?

Tablet bilgisayar ile birlikte verilen sim kart aktif değil ne yapmalıyım?

Tablet bilgisayar ile birlikte verilen sim kart bulunduğumuz bölgede çekmiyor farklı bir operatörle değişiklik yapabilir miyiz?

Etkileşimli tahta açılmıyor.

Etkileşimli tahtaya takılan USB diskin içeriği görüntülenemiyor.

Uzaktan kumanda çalışmıyor.

Ekrandaki görüntüler karanlık.

Etkileşimli tahta yeni donanımı tanımıyor.

Etkileşimli tahtadan ses gelmiyor.

Kaydetme butonu çalışmıyor.

Etkileşimli tahtaya takılan harici bilgisayar kullanılamıyor.

Beyaz tahta kilidi açılmıyor.

Etkileşimli tahta İşletim Sistemi açılmıyor.

İnternete bağlanamıyor.

İçerik indirilemiyor.

ETAP 5.2

PDF, office,resim v.b herhangi bir dosyayı Starboard'a alma konusunda sorun yaşandığı zaman ne yapılması gerekir?

Starboard yazılımını aynı anda iki kullanıcının kullanabilmesi için ne yapılması gerekir?

Starboard yazılımına alınan içeriğin ya da dosyanın bir kısmı görüntülenemediğinde ne yapılır?

Office belgelerine yapıştırılan nesneler düzgün biçimde alamıyorum

Starboard'da bir PowerPoint konusu için klavye kısayolları çalışmamaktadır.

StarBoard Software'i bir .yar dosyasına çift tıklayarak çalıştırma gerçekleştirilemiyor ise ne yapılabilir.

ET ile ilgili bildirdiğim arızalara geç müdahale ediliyor.