Etiket Sonuçları: Duyuru

Ock

Okul internet sitemizi düzenli olarak ziyaret etmenizi, size gönderilen linklere tıklamanızı ve paylaşmanızı rica ederiz. Türkiye'de yaklaşık 52.000 okul arasında okullar arasında Türkiye 231. olan okulumuza destek vermeniz bizleri mutlu edecektir.

Bu yolda birlikte ilerliyoruz, destekleriniz için teşekkürler.

Ock

Elbise, etek, tişört, çorap, eldiven, pelerin vb. kıyafetler seçenekler olabilir. Seçenekleri çocuğunuzun hayal gücüne bırakıp bunlardan çok daha çeşitli kıyafetler de ortaya çıkartabilirsiniz.

Ock

Sayın veliler, uzaktan eğitim süreciyle çocuklar teknolojiyle-ekranla daha fazla vakit geçirmeye başladılar. Bu dikkat ve kontrol edilmesi gereken bir durum.  Bununla ilgili yarın 12::00-13:00 saatleri arasında velilerimiz için

" güvenli  internet kullanımı, teknoloji bağımlılığı" konulu bir çalışma yapacağız. Hepinizin katılımını bekliyoruz.

*çalışma zoom üzerinden yapılacaktır

*toplantı saatinden önce katılmanız için gerekli bilgiler sizinle paylaşılacaktır

* çalışmaya çocuklar değil veliler katılacaktır

Bilginize, iyi günler.

Ock

O gece gözüne uyku girmedi. Ne de olsa 12 saat sonra liseyi bitirecek, idealindeki mesleğe bir adım daha yaklaşacaktı. Ama mutluluğu kısa sürdü. Şimdi anlatmaya bile çekindiği bir gerekçeyle okul idaresi diplomasını vermedi. Hayalleri yıkılmıştı.