Chemistry and History Love Each Other

Kars Mihralibey Ortaokulu Fen Bilimleri Öğretmeni Alev Rencüzoğulları  7/F sınıfı öğrencileriyle birlikte "Chemistry And History Love" adlı eTwinning projesine ortak oldular. Türkiye, Makedonya, Slovenya, Arnavutluk, Sırbistan, Hırvatistan gibi birçok ülkenin ortak olduğu projede; öğrencilerin sanal ortamda farklı etkinlikleri paylaşabilmeleri, yaşadıkları bölgeyi ve bölgelerinde bulunan kimya ile ilişkili bilgileri paylaşmaları, yabancı ülkelerden yeni arkadaşlar edinmeleri ve işbirliği içinde çalışma becerisi geliştirmeleri, çalışmalarında web2 araçlarını kullanmaları amaçlanmıştır. Proje boyunca katılımcılar derste yaptıkları etkinlikleri paylaştılar. Ayrıca kendi bölgelerinde yaşayan kimya alanında çalışmalar yapmış ünlü bilim insanlarını tanıtan çalışmalar yaptılar.

Proje Sayfasına Gitmek için Tıklayınız

Yayın: 09.01.2021 - Güncelleme: 09.01.2021 15:32 - Görüntülenme: 520