Haz

Mihralibey Ortaokulu 7/A ve B sınıflarından öğrencilerimiz ile Kafkas Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesinde öğrencilerimize yönelik düzenlenen “Farkındalık Eğitimi”ne katıldık. Eğitim kapsamında Yabancı Diller Yüksek Okulunun multimedya sınıfına, Gürcü Dili ve Edebiyatı Bölümünün Gürcü Dil Merkezine, Fen Edebiyat Fakültesinin Amfi sınıfına, Kimya Bölümünün laboratuvarına ziyarette bulunuldu ve görevli öğretim elemanları tarafından öğrencilerimize yönelik tanıtımlar ve çeşitli bilgilendirmeler  yapıldı. Bu değerli katkılarından dolayı Kafkas  Üniversitesinin Kıymetli Öğretim elemanları Arş. Gör. Burak Durmuş, Arş. Gör. Dr. Sudan Altun ,Dr. Öğr. Üyesi Ekin Aktürk ,Dr. Öğr. Üyesi Gül Özdemir ,Dr. Öğr. Üyesi Fevzi Aytemiz, Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Nadir Acet hocalarımıza ve Kafkas Üniversitesine şükranlarımızı sunarız. Öğrencilerimize  rehberlik eden Müdür Yardımcımız Sinan İNİK, Fen Bilimleri öğretmenimiz Nuray ALTUNOĞLU, İngilizce öğretmenimiz Mahmut Ekrem ALTUN’a teşekkür ederiz.  Öğrencilerimizin gelişimi için farklı kurumlarla iş birliği içinde olmayı önemsiyoruz ve yeni çalışmalar yapmaya devam edeceğiz.   Ersin ÖZBEY  Okul Müdürü

ANA SINIFI ÖĞRENCİLERİMİZİN  GAMEPORT GÜNÜ

Okulumuz Ana sınıfı A ve B şubeleri Gameport oyun salonunda doyasıya eğlenip oyunlar oynadılar.

MİNİK ÖĞRENCİLERiMİZ  PİKNİKTE

Okulumuz Ana Sınıfı A şubesi öğrencileri öğretmenlerimiz ve velilerimiz ile piknik yaparak keyifli vakit geçirdiler.

ANNELER GÜNÜ İÇİN OKUL İDAREMİZDEN ÖĞRETMENLERE ANLAMLI KUTLAMA

Anneler günü dolayısıyla okulumuz idaresi tarafından kadın öğretmenlerimize ithafen  pasta kesildi ve günleri kutlandı. Bu anlamlı ve nazik davranışları için Değerli okul müdürümüz Ersin Özbey’e ve Sevgili Müdür Yardımcısı mesai arkadaşlarımıza teşekkür ederiz. Tüm annelerin bu anlamlı günü kutlu olsun.

Mihralibey Ortaokulu Öğretmenleri

ANA SINIFLARIMIZDAN  ANNELER GÜNÜ KUTLAMASI

Okulumuz ana sınıfı A ve B Şubeleri Anneler Günü’nü kutlayıp çeşitli etkinliklerle keyifli vakit geçirdiler. Tüm annelerimizin anneler günü kutlu olsun

ANA SINIFLARIMIZDAN  ANNELER GÜNÜ KUTLAMASI

May

Sporcu Eğitim Merkezinin düzenlediği atletizm seçmelerinde koşu dalında Rojin Taşçı adlı öğrencimiz 800 metrede 2.19 metre koşarak 1. ,Şahsenem Kaya adlı öğrencimiz 800 metrede 2. ,Medine Kaya adlı öğrencimiz 800 metrede 3. olmuştur.Ömercan Kaya adlı öğrencimiz de yine koşu dalında 2000 metrede 1. olmuştur.Ayrıca Medine Kaya adlı öğrencimiz uzun atlama branşında 1. olmuştur.Öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ediyor,öğrencilerimizin başarılarının devamını diliyoruz.

Okulumuz Öğrencilerinin Görsel Sanatlar Çalışması

Okulumuzun Görsel Sanatlar Öğretmeni Gamze Topaktaş Dursun rehberliğinde öğrencilerimiz yaptıkları resimlerle okulumuzun panolarını renklendirdi.Tek bir tema ile çalışan öğrenciler farklı yorumlar katarak zengin bir görsel şölen ortaya çıkardılar.Bizlere bu şöleni yaşatan öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

May

12 ayın sultanı Ramazan ayını uğurlamaya yaklaşmışken okulumuz öğretmenleri bu mübarek ayı iftar yemeği ile taçlandırdı.Tatlı sohbetleri ile güzel bir akşam geçiren öğretmenlerimizin her biri iftar buluşmasından memnun ayrıldı.

OKULUMUZUN BİLGİ YARIŞMASI FİNAL MÜSABAKASI 3’ÜNCÜLÜĞÜ

“Polisimiz Bizimle Yarışıyoruz Bilimle” isimli İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde gerçekleştirilen 8. sınıf öğrencilerimize yönelik düzenlenen bilgi yarışmasının final müsabakası gerçekleşti.İlk turda finalde yarışmaya hak kazanan okulumuz , finalde 3’üncülüğü ele geçirerek bizleri gururlandırdı.Başarılarından dolayı öğrencilerimizi ve onları yetiştiren öğretmenlerimizi tebrik ediyor ve başarılarının daim olmasını diliyoruz.

May

Kars İl Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu halk oyunları yarışmasında okulumuz 2. olmuştur.Halk oyunları öğretmenimiz Çetin Asi’yi ve bizleri başarılarından dolayı gururlandıran öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının daim olmasını diliyoruz.

May

Kars genelindeki okullar arasında badminton turnuvası gerçekleşmiştir.Okulumuz, bu turnuvada küçük erkekler kategorisinde 1. ; küçük kızlar kategorisinde 2. olarak bizleri gururlandırmıştır. Öğretmenimiz Zekiye Özkaya’yı ve öğrencilerimizi göstermiş oldukları emek ve başarılardan dolayı tebrik ediyoruz.